Hovedet på bloggen
Abonner

Støj på linien…..

31/12 - 15


image

…..men Støjberg står fast på Venstres værdigrundlag, når hun vil fratage flygtninge de eventuelle værdier de måtte have. Altså økonomiske værdier så som smykker/guldtænder/kontanter. Det er en helt rimelig betaling for vores gæstfrihed. En sand venstre tankegang. Det mangler da bare.

Storm Ps klassiske tegning af bedsteborgeren, der der fordre hunden med sin egen hale.
Storm Ps klassiske tegning af bedsteborgeren, der der fordre hunden med sin egen hale.

Det har ALTID været god venstrepolitik at de svageste i samfundet ikke er værdigt trængende og de skal bare tage sig sammen og klare sig selv. Basta. Selvfølgelig er der undtagelser. Værdigt trængende skal naturligvis have hjælp og støtte på enhver måde.

Storbønderne er derimod værdigt trængende. De er i egen grådighed endt i en finansiel benlås: De lånte penge i banken til køb af større og kraftigere firhjulstrækkere, mere jord og større svinestalde, indtil pyramidespillet stoppede i 2008. Nu hænger de så på regningen, men det er helt urimeligt. Det er jo stærkt konkurrence-forvridende og betyder helt urimelige rammebetingelser for et erhverv, der i generationer har været naturens og fædrelandets fremmeste beskyttere.

Da Venstre dannede regering for et halvt år tid siden, så skulle Miljø- og fødevareminister, Eva Kjer Hansen – der selv er storbonde – ikke bruge mange minutter på at rulle 10 års kamp for en beskyttelseszone omkring vores vandløb tilbage.

image

Nu vil hun så nedlægge vandløbene selv, ved at lægge dem i drænrør – så hendes marker ikke risikerer at blive oversvømmet ved kraftigt regnvejr. Venstre ved du, hvor du har……….

Det skulle ikke undre mig hvis Støjberg kommer med et nyt initiativ mellem jul og nytår. Det kunne lyde: Folk der kommer til skade med nytårsfyrværkeri må selv betale for hospitalsbehandlingen. Hvis de vælger at lege med krudt og kugler – det er jo deres klare ret i et demokratisk samfund – så er eventuelle skader osse deres eget ansvar. Det har ALTID været god venstrepolitik. Så skal de selvfølgelig selv betale for hospitalsbehandlingen. De kunne jo bare lad være med at lege med raketter og bomber. Hvis det der imod er en venstremand, der leger krig, så gælder der helt andre regler når skaderne skal gøres op. Så render han af pladsen, og overlader regningen til os andre. Jo, venstre ved du, hvor du har…. altid igang med at mele egen kage.
Velbekomme.
KHes

PS: Så har Jens Rohde forladt Venstre og meldt sig ind hos De Radikale. Det hele er timet og tilrettelagt i bedste Olsenbande stil. Han har solgt sin omvendelse til dagbladet Politiken. Oven i købet til søndagsudgaven, så eksponeringen har været maksimal. Han er på hele forsiden og på temasiden, på TV og så har han sandelig osse en kronik med personlige bekendelser. Full Monty må man sige. Er han virkelig en naturlig del af De Radikale? Tja, bum, bum, bum. Han er i hvertfald et løstgående missil og det flugter i det mindste ikke med Radikal forsvarspolitik!

Han er uden tvivl en færdig mand i Venstre efter at han sidste sommer forsøgte at vippe Lars Løkke af pinden som formand. Han vurderer sikkert, at han kan finde en radikal opstilligskreds, der tør tage chancen. Måske i Viborg, hvor han i forvejen er Viceborgmester. Hører jeg noen mumle………….. Carl Smart?

Kommentarer lukket til Støj på linien…..

Til Bloggen