Hovedet på bloggen
Abonner

Løkken strammes…..

25/02 - 16……… om statsministeren. Lars Løkke Rasmussen kan ikke se at Landbrugs- (miljø- og fødevare-) minister Eva Kjer Hansen skulle ha’ gjort noget forkert. Selvfølgelig ikke. En mand der køber smøger/fadbamser på statens regning. Rejser på ultra-luksus-klasse sammen med sin datter, betalt af u-landshjælpen. Og endelig en mand der lader sig ekvipere fra top til tå for 150.000 kr betalt af partikassen. Han kan da ikke se noget forkert i at sminke tal for udledning af kvælstof til vandmiljøet og drivhusgas til atmosfæren for at omgå EU-krav og dermed føre folketinget bag lyset. Alt sammen i en “god sags tjeneste”: Landbruget skal for enhver pris støttes.

Alle eksperter udi vandmiljø og drivhusgasser, fortæller samstemmende, at man IKKE kan bruge tallene som Eva Kjer Hansen gør. Professorerne ville dumpe en studerende, hvis vedkommende havde brugt den form for tal-manipulation. Men Statsministeren kan ikke se noget problem.

Roald Als slår, som altid, hovedet på sømmet. Her da venstre-folk frygtede nye afsløringer i en portrætbog.
Roald Als slår – som altid – hovedet på sømmet. Her, da venstre-folk frygtede at en portræt-bog ville bringe nye afsløringer.

Anstændighed er ikke en spidskompetance hos Statsministeren. Det var det  heller ikke da Carl Holst blev afsløret i en helt ustyrlig grådighed. Han havde Statsministerens FULDE støtte. Selvfølgelig havde han det.
Til sidste – måske for at redde stumperne af sin politiske troværdighed – valgte Carl Holst at trække sig som minister.

Man kan håbe på at minister Eva Kjer Hansen er nøjagtig så stædig som kommentator Hans Engel beskrev hende i sin allerførste kommentar på TV2 NEWS. Så fremtvinger hun et folketingsvalg.

Alle medier gik i gult – breaking news – da Det Konservative Folkeparti endelig fandt sine rødder i en borgelige anstændighed. Jeg er temmelig sikker på, at det må ende med et hurtigt folketingsvalg

Så hvad der ikke lykkedes for Naser Khadar med Ny Alliance, ser ud til at løkkes for Søren Pape Poulsen. Jeg er så sikker, at jeg godt tør godt vædde en halv økologisk spegepølse på at Det Konservative Folkeparti bliver fordoblet i %’er ved det valg, vi snart skal til. For et folketingsvalg må komme, ellers hører al anstændighed op.
KHes

Kommentarer lukket til Løkken strammes…..

Til Bloggen